therefore

Project:  Office refurbishment, W1, London

Client:    therefore 

This product designer’s office did not reflect their involvement with cutting edge design and the project saw the refurbishment of the ground floor and back of house staff accommodation. Previously the space was broken up into smaller cellularised spaces, this was swept away with an open plan layout proposed a level of privacy for the meeting space was ensured through the design of a bespoke sliding partition.

 

Whilst functioning as a space to receive clients and guests it also needed to serve the staff with kitchen facilities and this is contained with the stainless steel island and full height units behind. A resin floor and integrated underfloor heating used throughout the ground floor again further helps open the volume up and create the sense of space and light.

 

This project was delivered by Matthew whilst working at West Architecture 

Photos 

Peter Cook

  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 Cryer & Coe architects